در حال بارگذاری ...
  • سالانه ۸۰۰۰ تن گوشت قرمز در بین عشایر ایلام تولید می شود

    مدیرکل امور عشایری ایلام با اشاره به برنامه امور عشایری استان در سال جهش تولید، گفت: سالانه هشت هزار تن گوشت قرمز در بین عشایر استان ایلام تولید می شود.

    به گزارش خبرنگار ما، علی سلیمی اظهار کرد: سالانه بیش از هشت هزار تن گوشت قرمز در بین عشایر استان تولید می شود که این تولیدات به عنوان منبع درآمد اصلی عشایر استان است.

    مدیرکل امور عشایری ایلام اضافه کرد: در سال جهش تولید امور عشایری ایلام برنامه های مختلفی را برای رونق تولید در بین عشایر استان در نظر گرفته شده است.

    وی با اشاره به اینکه برنامه هایی برای افزایش تولید گوشت قرمز در بین عشایر استان با استفاد از تسهیلات ارزان قیمت در نظرگرفته شده است، عنوان کرد: ارزش سالانه تولیدات عشایر استان بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان است.

    سلیمی با اشاره به ظرفیت های متنوع تولیدات عشایر ایلام، گفت: عشایر استان با داشتن یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام دارای ۷.۵ درصد جمعیت دامی کشور هستند که از این میزان دام، تولیداتی مثل گوشت قرمز، شیر، پشم، دوغ، کشک، ماست، روغن حیوانی و…تولید و روانه بازار می شود.

    وی اضافه کرد: گوشت قرمز تولید شده در بین عشایر استان ایلام جزو با کیفیت ترین گوشت های تولیدی سطح کشور است.